Курячі серця з вершками

- Страви з курки -

Курячі серця з вершками

Рецепт смачної та корисної страви 

Багато хто вважає, що субпродукти це не смачно. Але приготувавши курячі серця з вершками ви зрозумієте, як ви помилялися. Такі серця чудово доповнять будь-який гарнір і готуються вони максимально швидко і просто. Будь-яка господиня впорається з таким простим рецептом.

До того ж, курячі серця вважаються дуже корисними: у них міститься велика кількість білків та амінокислот, що робить їх незамінною частиною раціону багатьох спортсменів. Не кажучи вже про те, що в цій страві міститься повний спектр вітамінів групи В. Та й взагалі курячі серця дуже поживні.

 Для приготування курячих сердець із вершками нам знадобиться

● курячі серця 0,5 кг● вершки 20-30% 150 мл● цибуля 1 середня головка або 0,5 великий● олія для смаження● спеції за смаком (сіль, перець, приправи)
Час приготування 30 хвилин.
Порцій: 2.

Приготування курячих сердець із вершками

1. Насамперед підготуємо наш головний інгредієнт, а саме сердечки. Добре їх миємо та видаляємо все зайве. Розрізаємо їх навпіл (можна готувати цілі)
2. На розігріту сковорідку з олією викладаємо серця і обсмажуємо їх не більше 5 хвилин. Після того, як серця пустять сік смажимо ще 10 хвилин.

3. Очищаємо і дрібним кубиком нарізаємо цибулю. Додаємо її до сердець і перемішуємо. Після вливаємо вершки і додаємо спеції на смак (сіль, перець) робимо повільний вогонь, накриваємо кришкою і гасимо 15-20 хвилин.

4. Знімаємо сковорідку з вогню і наші курячі серця з вершками готові.

Смачного!